Shipping & Delivery

Discover our shipping & delivery

Wereldwijde verzending

We verzenden wereldwijd. Alle bestellingen worden dezelfde dag verzonden indien je bestelt voor 16.00 uur vanuit België. Bestellingen die in het weekend zijn geplaatst, worden op maandag verzonden. Alle bestellingen kunnen worden gevolgd vanaf het moment van verzending tot levering.

Belgie, Nederland: gratis verzending 
Europa: GLS Standard Shipping - levering binnen 5 werkdagen - €5.90 (*)
USA, Canada: DHL Express Shipping - levering binnen 2 werkdagen - €14.90
Rest van de wereld: DHL Express Shipping - levering binnen 4 werkdagen - €24.90

(*) Gratis verzending bij bestellingen van meer dan  €50.00

Douane

Hou er rekening mee dat er vertragingen kunnen optreden door de douane. We kunnen u niet informeren over de specifieke vergoedingen die door de douane zullen worden geheven, aangezien elk land over de hele wereld verschillende beleidsregels en verschillende tarieven voor invoer hanteert. Hou er rekening mee dat de douane de toepasselijke vergoedingen aan u in rekening brengt voordat ze uw zending toestaat.

Vertragingen of verloren zendingen

Een pakket dat meer dan 21 werkdagen onderweg is, wordt als verloren beschouwd. Hoewel bestellingen normaal gesproken veel minder dan 21 dagen duren, kunnen we geen vervangende bestelling verzenden totdat deze periode is verstreken.
Als u niet aanwezig bent op het moment van bezorging, wordt er een afleveringsbewijs met instructies achtergelaten om de herbezorging op een geschikt tijdstip te regelen. U heeft dan 21 dagen de tijd om het pakket als onbestelbaar terug te sturen. We sturen pakketten die als onbestelbaar aan ons worden geretourneerd, niet opnieuw. We betalen u terug voor de waarde van de bestelde producten, maar niet voor de bezorgkosten.

Verkeerd of onvolledig adres

Als uw pakket aan ons wordt geretourneerd vanwege een onjuist of onvolledig adres, dient u de verzendkosten te betalen om uw bestelling opnieuw af te leveren op een gecorrigeerd adres.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verlies van uw bestelling als het adres dat bij het afrekenen is opgegeven, onvolledig of onjuist is.

Ik heb hulp nodig

Als u vermoedt dat uw pakket verloren is gegaan of niet is afgeleverd, spijt het ons allereerst dat u uw bestelling niet heeft ontvangen. Maak je geen zorgen, neem binnen 7 dagen na de oorspronkelijke verzenddatum contact op en we zullen dit voor je onderzoeken. Als we buiten deze tijd op de hoogte worden gebracht, is het onwaarschijnlijk dat kosten voor verloren pakketten door Tyranos kunnen worden gedekt. Voor vragen over het retourneren van artikelen, ga naar onze contactpagina