Over ons

Het is tijd om een gezonder leven te leiden. Daar gaan we 100% voor met Tyranos.

Wetenschap, en niets minder

Wetenschap: dat is onze basis. We doen niet mee aan vage claims of vluchtige hypes. Daarom laten we ons — al van bij de start met Daily Cartilage, ons eerste supplement — leiden door wetenschappelijke richtlijnen: (1) een nauwkeurige voorbereiding, (2) een krachtige samenstelling en (3) ondersteund door studies. 

We werken nauw samen met een Wetenschappelijke Adviesraad om zo de meest complete supplementen te ontwikkelen. 

Het is bovendien essentieel dat al onze processen aan de hoogste industrienorm voldoen. Hiervoor hebben we ons eigen kwaliteitslabel Tyrapure® gecreëerd.

Geen geheimen.

Tyranos is een open, transparant gezondheidsbedrijf. 

Daar gaan we redelijk ver in. We willen alles weten — over alles: over onze ingrediënten, over onze partners, over onze leveranciers. En ja: ook over jou, onze consument. Op die manier kunnen we de best mogelijke voedingssupplementen maken.

En omdat we niet van geheimen houden, delen we alle beschikbare informatie op onze website. Zo helpen we onze klanten om onafhankelijk na te denken over wat ze in hun lichaam stoppen.

Onze missie? We willen mensen helpen om zich op hun best te voelen door vrij en pijnvrij te bewegen.

Harmen Jans

Oprichter & triatleet

Harmens verhaal

Tyranos is het geesteskind van Harmen Jans. 

“Als gepassioneerde apotheker en triatleet was ik altijd al nieuwsgierig naar de werking van het menselijk lichaam en de bijhorende fysiologische processen. Tijdens mijn studies specialiseerde ik in geneesmiddelenontwikkeling en raakte ik gefascineerd door voedingssupplementen en de verschillende natuurlijke ingrediënten om ons lichaam te versterken."

“Tegelijkertijd raakte ik gefrustreerd door de grijze zone waarin veel bedrijven opereren: obscure ingrediënten, verwarring over de etikettering en weinig informatie voor de consument. Ik kon geen betrouwbaar merk vinden. Dus besloot ik om zelf een merk te bouwen.” 

“Radicale transparantie is de sleutel bij Tyranos. Bij ons weet je waarom we bepaalde ingrediënten gebruiken, hoe we testen en waar ze vandaan komen. We willen onze klanten ondersteunen en inspireren om een ​​beter en sterker leven te leiden. Het is tijd om een gezonder leven te leiden.”