Werken bij Tyranos


Een unieke, wetenschapsgedreven werkplek. Laten we samen bouwen aan een gezondere wereld, met meer beweging.

Out-of-the-box-denkers. Unite.

Wij zijn een jonge en snel bewegende start-up, vastbesloten om een ​​verschil te maken in de wereld. Wij zijn van mening dat een gezonder leven begint met gezondere ingrediënten. Onze missie is om mensen zich op hun best te laten voelen doordat ze vrij en pijnvrij kunnen bewegen.

We willen ons merk internationaal laten groeien en uitbreiden. Je hebt de kans om vroeg mee te doen en een cruciaal onderdeel te worden van ons succesverhaal. Ben je klaar om ons team te versterken?

Ontdek onze vacatures

De Tyranos manier

We zijn een jong bedrijf en we bouwen nog steeds aan onze basis. Om onze doelen te bereiken, is alles wat we bij Tyranos doen doordrenkt met onze vijf kernwaarden.

1. Er zijn geen shortcuts. We werken hard en krijgen dingen voor elkaar.

2. Doorzettingsvermogen, altijd. Hoe groot de uitdaging ook is, we zullen een manier vinden of we zullen er een maken.

3. Integriteit staat centraal. We behandelen onze klanten en collega's met vriendelijkheid en respect.

4. Excelleren in alles wat we doen. Het zijn de kleine details die essentieel zijn. Kleine dingen zorgen ervoor dat er grote dingen gebeuren.

5. Een verschil maken. Het gaat niet alleen om ons bedrijf, het gaat om impact hebben op de wereld.

Werk bij ons

Waarom Tyranos?

Sinds de lancering in 2020 is Tyranos uitgegroeid tot een revolutie in de gezondheidsindustrie in België. We doen niet aan pseudowetenschap, halve waarheden of gezondheidshypes. We zijn eenvoudig, effectief en ondersteund door echte wetenschap. 

We belichamen een cultuur waarin groei centraal staat, zowel persoonlijk als professioneel. We zoeken mensen die graag constructieve feedback willen geven en ontvangen. Jezelf niet al te serieus nemen is een absolute must. Als je nieuwsgierig bent en dingen naar een hoger niveau wilt tillen, dan willen we jou.

Ontdek je carrière