Vaak gestelde vragen


Ontdek een antwoord op al je vragen hier.

Verzending

We verzenden wereldwijd. Alle bestellingen worden dezelfde dag verzonden indien je bestelt voor 12.00 uur vanuit België. Bestellingen die in het weekend zijn geplaatst, worden op maandag verzonden. Alle bestellingen kunnen worden gevolgd vanaf het moment van verzending tot levering.

Belgie, Nederland: PostNL Standard Shipping (levering na 1-2 werkdagen) €3.90 (*) 
Europa: GLS Standard Shipping (levering na 3-5 werkdagen) €5.90 (*)
USA, Canada: DHL Express Shipping (levering na 1-2 werkdagen) €14.90
Rest van de wereld: DHL Express Shipping (levering na 3-4 werkdagen) €24.90

(*) Gratis verzending bij bestellingen van meer dan  €50.00

Bestellingen worden doorgaans binnen 1-5 werkdagen geleverd. In sommige gevallen kunnen leveringen langer duren vanwege extra veiligheidsmaatregelen in ons fulfilmentcentrum en vertragingen in het transport van de vervoerder. U kunt er zeker van zijn dat ons team er alles aan doet om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze excuses voor het ongemak en we stellen uw geduld zeer op prijs.

Als u vermoedt dat uw pakket verloren is gegaan of niet is afgeleverd, spijt het ons allereerst dat u uw bestelling niet heeft ontvangen. Maak je geen zorgen, neem binnen 7 dagen na de oorspronkelijke verzenddatum contact op en we zullen dit voor je onderzoeken. Als we buiten deze tijd op de hoogte worden gebracht, is het onwaarschijnlijk dat kosten voor verloren pakketten door Tyranos kunnen worden gedekt. Voor vragen over het retourneren van artikelen, ga naar onze contactpagina

We werken snel om je artikelen in te pakken en te verzenden. Helaas betekent dit dat je bestelling niet kan worden gewijzigd. Dit omvat het ruilen van producten of het wijzigen van betaalmethoden. Je kan ongewenste bestellingen altijd aan ons retourneren voor terugbetaling.

Ja, dat kan! Meer informatie hierover kan je vinden op onze retourpagina. 

Algemeen

Als we 'totale transparantie' zeggen, menen we dat. Elke batch van onze supplementen wordt getest op identiteit, zuiverheid, sterkte en samenstelling, dus we kunnen er zeker van zijn dat wat op het etiket staat, in de capsules zit. We gebruiken ook onafhankelijke laboratoria om elke batch tweemaal te testen op zware metalen, microben, allergenen en andere verontreinigingen, om ervoor te zorgen dat ze onder de niveaus blijven die volgens de huidige Good Manufacturing Practices als veilig worden beschouwd.

We hebben veel moeite gedaan om de juiste ingrediënten te selecteren die ons lichaam helpen ondersteunen. We selecteren ook materialen die  beter zijn voor de planeet. Voor verpakkingen betekende dat het vinden van nieuw gebruik voor oude materialen. Zo worden onze kartonnen doosjes en glazen potten gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal. Deze keuzes met jou delen is de kern van onze missie; radicale transparantie. Dit is nog maar het begin,  en we streven ernaar u bij elke stap op de hoogte te houden.

Nee, enkel Daily Biofen is vegan. 

Iedereen is anders. Daarom hebben we een handige quiz voorzien die jou op weg helpt!

Doe de quiz

Daily Biofen

Daily Biofen is een natuurlijke supplement dat de gunstige effecten van drie natuurlijke substanties combineert (curcumine, boswellia, en bromelain). Bij ontsteking wordt meestal gedacht aan het innemen van een klassieke synthetische ontstekingsremmers (NSAIDs). Deze synthetische onstekingsremmers zijn weliswaar efficiënt, maar ze hebben tevens belangrijke nevenwerkingen, waaronder irritatie van de maag en slokdarmwand evenals mogelijke schadelijke effecten voor de nieren, hart en bloedvaten. De wetenschap is zich de laatste jaren dan ook gaan toeleggen op het onderzoek naar ontstekingsremmende substanties die vrij in de natuur voorkomen, en waarvan door de mensheid al lang vermoed werd dat ze over ontstekingsonderdrukkende effecten beschikken.  Voor een aantal substanties is de huidige kennis hieromtrent ver geëvolueerd en duidelijk. Daily Biofen is gebaseerd op deze recentste inzichten.

Daily Biofen maakt gebruik van drie natuurlijke substanties, die elk via een aparte pathway hun werking uitoefenen in het lichaam, zonder de nadelige effecten die vaak opduiken bij het gebruik van synthetische NSAIDs.

Je merkt de positieve invloed van Daily Biofen reeds na de eerste inname. Echter, een langdurige inname van enkele weken of maanden, geeft de beste resultaten. De afzonderlijke nutrienten hebben dan de nodige tijd gehad om maximaal in te werken op de betrokken weefsels. Zolang je je dagelijkse inname voortzet, doen die nuttige ingredienten hun werk binnenin om je gezondheid te ondersteunen, in stand te houden en te verbeteren.

Daily Biofen is een next-generation supplement dat 6 unieke kwaliteitsvolle ingredienten combineert. Niets meer, niets minder. Overbodige stoffen die niet bijdragen tot een fysiologisch effect hebben we weggelaten. Daily Biofen is daarom geregistreerd als eerste bioNSAID in Europa. We zijn trots op dit kwaliteitslabel. 

Daily Biofen is ontwikkeld voor menselijk gebruik vanaf de leeftijd van 18 jaar. Voor iedereen die spieren of gewrichten extra wil ondersteunen, is Daily Biofen het meest complete supplement.

Tweemaal per dag neem je 2 capsules bij de maaltijd ('s morgens en 's middags of 's morgens en 's avonds). De capsules zijn speciaal ontwikkeld om gemakkelijk verteerbaar te zijn.

Ja. Daily Biofen is volledig gebaseerd op plantaardige ingredienten. Daarenboven garanderen onze kwaliteitscontroles dat al onze producten glutenvrij zijn.

Daily Biofen verbetert je fysieke prestaties niet. Het supplement ondersteunt wel de gezondheid van je spieren en gewrichten en kan op die manier bijdragen tot een betere functionaliteit.

Daily Cartilage

Daily Cartilage combineert 5 unieke ingredienten die intensief bestuurd zijn in wetenschappelijke studies. Van deze substanties is vandaag met zekerheid geweten dat ze kraakbeen ten gunste beinvloeden. Daily Cartilage bevat deze substanties in de juiste dosering, zoals ze onderzocht zijn in klinische studies, hetgeen vaak niet voorkomt bij klassieke supplementen. Buiten deze substantie bestaan er nog andere die mogelijks kraakbeenstimulerende eigenschappen hebben, maar waaromtrent vandaag nog teveel twijfel of onvoldoende wetenschappelijke ondersteuning bestaat.

Daily Cartilage bestaat enkel uit ingredienten die nodig zijn voor de ondersteuning van kraakbeen, in hun zuiverste en meest opneembare vorm. Niets meer, niets minder. De vormen van de ingredienten zijn uniek: we gebruiken boswelliazuren van hoge zuiverheid, met een hoge concentratie aan actieve AKBA componenten (de stoffen die sterke werkzaamheid hebben in het kraakbeen). Daarnaast gebruiken we bio-identiek collageen type II, dat de afbraak van kraakbeen zeer affectief afremt. We gebruiken een hoge dosis glucosamine van plantaardige oorsprong. En we houden het simpel: éénmaal per dag 3 capsules bij de hoofdmaaltijd, speciaal ontwikkeld om gemakkelijk verteerbaar te zijn.

Daily Cartilage bestaat enkel uit ingredienten die nodig zijn voor de ondersteuning van kraakbeen, in hun zuiverste en meest opneembare vorm. Niets meer, niets minder. De vormen van de ingredienten zijn uniek: we gebruiken boswelliazuren van hoge zuiverheid, met een hoge concentratie aan actieve AKBA componenten (de stoffen die sterke werkzaamheid hebben in het kraakbeen). Daarnaast gebruiken we bio-identiek collageen type II, dat de afbraak van kraakbeen zeer affectief afremt. We gebruiken een hoge dosis glucosamine van plantaardige oorsprong. En we houden het simpel: éénmaal per dag 3 capsules bij de hoofdmaaltijd, speciaal ontwikkeld om gemakkelijk verteerbaar te zijn.

Neen. Alle ingredienten van Daily Cartilage zijn van plantaardige oorsprong, behalve collageen type II, dat enkel van dierlijke oorsprong kan gewonnen worden.

Van Daily Cartilage neem je best 3 capsules 1x per dag bij de hoofdmaaltijd.

Het lichaam van iedereen is anders en de voordelen die je voelt (verminderde pijnsensatie en stijfheid), zijn vaak slechts de meest duidelijke. Veel mensen ervaren resultaten binnen 24-48 uur . Andere voordelen op langere termijn, zoals het ondersteunen van de kraakbeenfunctie, kunnen langer duren of u merkt misschien helemaal niet. Dat is volkomen normaal. Zolang je je dagelijkse inname voortzet, doen die nuttige ingredienten hun werk binnenin om je gezondheid te ondersteunen, in stand te houden en te verbeteren.

Daily Cartilage is ontwikkeld voor menselijk gebruik vanaf de leeftijd van 18 jaar. Voor iedereen die zijn kraakbeen extra wil ondersteunen, is Daily Cartilage het meest complete supplement.

Daily Tendon

Daily Tendon is een voedingssupplement ter bevordering van het herstel na peesletsels en gewrichtsbandletsels, en bestaat uit collageen en vitamine C. Collageen is essentieel voor een optimale stevigheid in de pezen en gewrichtsbanden. Het is er het belangrijkste structurele eiwit en zorgt voor de stevigheid in deze structuren.

In normale omstandigheden is er echter weinig collageen opbouw in onze pezen of ligamenten. Dit verandert echter op momenten van sportinspanning en training of tijdens blessure. Dan is er wel een verhoogde nood aan collageen. Die extra collageen is nodig voor het verstevigings- en het herstelproces van de pees of gewrichtsband. Daily Tendon dient als bron van deze extra collageen.

Recent onderzoek heeft aangetoond dat de extra inname van collageen via de voeding een gunstig effect heeft op de collageensynthese in pees- en ligamentair weefsel. Het effect is optimaal bij een inname van 10-15 gram collageen in combinatie met 50mg vitamine C. Daily Tendon bevat 11 gram collageen en is hierdoor een van de hoogst gedoseerde en meest effectieve supplementen die verkrijgbaar zijn. En we houden het simpel: 1 ampule per dag.

Daily Tendon heeft enige tijd nodig om optimaal te kunnen inwerken op het bindweefsel. Het lichaam van iedereen is anders, maar veel mensen ervaren positieve resultaten vanaf 2-3 maanden. Andere voordelen op langere termijn kunnen langer duren of u merkt misschien helemaal niet. Dat is volkomen normaal. Zolang je je dagelijkse inname voortzet, doen die nuttige ingredienten hun werk binnenin om je gezondheid te ondersteunen, in stand te houden en te verbeteren.

Daily Tendon is ontwikkeld voor menselijk gebruik vanaf de leeftijd van 18 jaar. Voor iedereen die zijn pezen en ligamenten extra wil ondersteunen, is Daily Tendon het meest complete supplement.

Eén ampul per dag geeft je de noodzakelijke hoeveelheid collageen. Indien je pezen of ligamenten belast (tijdens het sporten of fysiotherapie), neem je Daily Tendon best 1uur van tevoren, maximaal 1x per dag.

Neen. Alle ingredienten van Daily Tendon zijn van plantaardige oorsprong, behalve collageen hydrolysaat, dat enkel van dierlijke oorsprong kan gewonnen worden.