Vaak gestelde vragen


Ontdek een antwoord op al je vragen hier.

Verzending

We verzenden wereldwijd. Alle bestellingen worden dezelfde dag verzonden indien je bestelt voor 12.00 uur vanuit België. Bestellingen die in het weekend zijn geplaatst, worden op maandag verzonden. Alle bestellingen kunnen worden gevolgd vanaf het moment van verzending tot levering.

Belgie, Nederland: PostNL Standard Shipping (levering na 1-2 werkdagen) €3.90 (*) 
Europa: GLS Standard Shipping (levering na 3-5 werkdagen) €5.90 (*)
USA, Canada: DHL Express Shipping (levering na 1-2 werkdagen) €14.90
Rest van de wereld: DHL Express Shipping (levering na 3-4 werkdagen) €24.90

(*) Gratis verzending bij bestellingen van meer dan  €50.00

Bestellingen worden doorgaans binnen 1-5 werkdagen geleverd. In sommige gevallen kunnen leveringen langer duren vanwege extra veiligheidsmaatregelen in ons fulfilmentcentrum en vertragingen in het transport van de vervoerder. U kunt er zeker van zijn dat ons team er alles aan doet om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze excuses voor het ongemak en we stellen uw geduld zeer op prijs.

Als u vermoedt dat uw pakket verloren is gegaan of niet is afgeleverd, spijt het ons allereerst dat u uw bestelling niet heeft ontvangen. Maak je geen zorgen, neem binnen 7 dagen na de oorspronkelijke verzenddatum contact op en we zullen dit voor je onderzoeken. Als we buiten deze tijd op de hoogte worden gebracht, is het onwaarschijnlijk dat kosten voor verloren pakketten door Tyranos kunnen worden gedekt. Voor vragen over het retourneren van artikelen, ga naar onze contactpagina

We werken snel om je artikelen in te pakken en te verzenden. Helaas betekent dit dat je bestelling niet kan worden gewijzigd. Dit omvat het ruilen van producten of het wijzigen van betaalmethoden. Je kan ongewenste bestellingen altijd aan ons retourneren voor terugbetaling.

Ja, dat kan! Meer informatie hierover kan je vinden op onze retourpagina. 

Algemeen

Als we 'totale transparantie' zeggen, menen we dat. Elke batch van onze supplementen wordt getest op identiteit, zuiverheid, sterkte en samenstelling, dus we kunnen er zeker van zijn dat wat op het etiket staat, in de capsules zit. We gebruiken ook onafhankelijke laboratoria om elke batch tweemaal te testen op zware metalen, microben, allergenen en andere verontreinigingen, om ervoor te zorgen dat ze onder de niveaus blijven die volgens de huidige Good Manufacturing Practices als veilig worden beschouwd.

We hebben veel moeite gedaan om de juiste ingrediënten te selecteren die ons lichaam helpen ondersteunen. We selecteren ook materialen die  beter zijn voor de planeet. Voor verpakkingen betekende dat het vinden van nieuw gebruik voor oude materialen. Zo worden onze kartonnen doosjes en glazen potten gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal. Deze keuzes met jou delen is de kern van onze missie; radicale transparantie. Dit is nog maar het begin,  en we streven ernaar u bij elke stap op de hoogte te houden.

Nee, enkel Daily Biofen is vegan. 

Iedereen is anders. Daarom hebben we een handige quiz voorzien die jou op weg helpt!

Doe de quiz