Voor topsporters.


Kwalitatieve voedingssupplementen voor je pezen, ligamenten en gewrichten.

Voor topsporters, door topsporters. Ontdek hier hoe Tyranos producten je helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Het resultaat van hard werk.

Tyranos werd opgericht door een apotheker (en triatleet) die genoeg slechte voedingssupplementen over de toonbank heeft zien gaan.

We werken nauw samen met een Wetenschappelijke Adviesraad om zo de meest complete supplementen te ontwikkelen. 

En we zijn daarover 100% transparant.

Kwaliteit, kwantiteit.

Veel supplementen pronken met actieve ingrediënten, om vervolgens een ordegrootte te weinig van dat ingrediënt te gebruiken.

Hier doen we niet aan mee. Al onze producten volgen klinisch onderzoek en de hoeveelheden die door onderzoek bewezen zijn. Hoewel dit onze supplementen duurder maakt, staan we er resoluut voor om dit aan te houden.

Verder focussen we met onze ingrediënten ook op natuurlijke toevoegingen die het metabolisme verbeteren.

Doping. Noping.

Je carrière hangt vast aan de kwaliteit van je middelen. Dat begrijpen we maar al te goed. We laten onze producten daarom nauwgezet testen op de aanwezigheid van verboden middelen.

Tyranos is 100% dopingvrij

Topsport, topproducten.

Je lichaam uitdagen om meer te bereiken, heeft vaak blessures tot gevolg. Om pezen, ligamenten, kraakbeen en je gewrichten in vorm te houden:

Tyranos Active

Tyranos Active

€40,00

Tyranos Collagen

Tyranos Collagen

€55,00

Tyranos Active Plus +

Tyranos Active Plus +

€50,00

Tyranos Flex

Tyranos Flex

€45,00

Tyranos Protect

Tyranos Protect

€35,00

'We have to know how to eat right, train right, and take the right nutritional supplements.'

Topsupplementen dus. Als triatleet deed ik nauwgezet onderzoek naar supplementen. Ik kon er geen vinden die voldoen voor sporters. Daarom startte ik Tyranos met als filosofie: enkel het beste.

Harmen Jans

Apotheker, triatleet, oprichter van Tyranos

Advies voor je sportcarrière?

Vaakgestelde vragen

De Tyranos supplementen kan je zonder voorschrift bestellen op onze website. Je kan altijd je arts contacteren of de supplementen geschikt voor je zijn.

De werkzaamheid van supplementen hangt vooral af van 1) de kwaliteit van de ingrediënten en 2) de dosering waarin ze gebruikt worden.

Bij Tyranos gebruiken we enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit die getest zijn in meerdere klinische studies. Ook de juiste dosering is voor ons van levensbelang.

In onze supplementen gebruiken we enkel ingrediënten die veelvuldig getest zijn in klinische studies over de hele wereld.

Transparantie is voor ons ook belangrijk. Daarom kan je enkele van deze studies terugvinden bij de ingrediënten die we gebruiken.

De supplementen van Tyranos zijn ontwikkeld ter ondersteuning van pezen, spieren, ligamenten en kraakbeen in de gewrichten.

Elke sport waarbij deze structuren belast worden, zal krachtige resultaten ervaren bij de ondersteuning van onze supplementen.