Contact

Contacteer ons

Vaakgestelde vragen

Alle supplementen neem je best in bij de maaltijd. Op die manier worden de krachtige ingrediënten het beste opgenomen en zal je sneller resultaten voelen. Lees zeker ook de informatie op de verpakking van het supplement voor meer details.

Op de verpakking van de supplementen vermelden we telkens wanneer je ze het beste inneemt.

Op de verpakking van de supplementen vermelden we telkens hoe vaak je ze het beste inneemt. Voor sommige supplementen kan dit éénmaal per dag zijn, voor anderen is dit meerdere keren per dag.

Al onze supplementen zijn ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en kan je veilig combineren met andere medicatie.

Wegens de aanwezigheid van curcumine in sommige supplementen adviseren we wel om uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia te raadplegen.

Weet je niet zeker welk supplement het meest geschikt is voor jou? We helpen je graag hier verder.

Je kan ook altijd contact opnemen met je arts of therapeut en met hem overleggen welk supplement voor jou het beste is. Doe de quiz!

Tijdens het afrekenproces kan je de kortingscode ingeven. Je korting wordt dan automatisch in rekening gebracht.

Al onze supplementen zijn ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en kan je daarom gedurende lange tijd (meerdere maanden tot jaren) innemen.

De eerste resultaten van onze supplementen zijn te merken na 14 dagen inname. Daarna worden de resultaten krachtiger naarmate de inname langer wordt.

Daarom geven we geen staaltjes, omdat je met enkele capsules nog niet de gewenste resultaten zal bekomen.

Onze supplementen zijn ontwikkeld om op dagelijkse wijze ondersteuning te bieden aan pezen, ligamenten, kraakbeen en gewrichten. Je neemt ze daarom best dagelijks in, zodat de meest krachtige resultaten worden geboekt.