Onze ingrediënten

Niets dan het beste.

Ontdek al onze ingrediënten. Enkel de beste ingrediënten, aan de juist hoeveelheid.

Collageen type II

Natief type II-collageen is het structurele kernproteïne van kraakbeen en maakt kraakbeen beter bestand tegen spanning en stijfheid.

Lees verder
Collageen type I

Proline, hydroxy-proline en glycine zijn belangrijke aminozuren die nodig zijn voor de stevigheid van ligament en pezen.

Lees verder
Vitamine D3

Vitamine D3 is de meest actieve en krachtige vorm van vitamine D. Deze vorm wordt het beste opgenomen en is het meest bestudeerd. 

Lees verder
Vitamine C

Vitamine C is een sterke anti-oxidant die het verouderings-proces tegengaat en een belangrijke rol speelt in het herstel van bindweefsel. 

Lees verder
Mangaan

Mangaan is een essentieel nutrient. Het is aanwezig als co-enzym in verschillende processen, waaronder de aanmaak van pezen en ligamenten.

Lees verder
Glucosamine

Wetenschappelijke studies tonen aan dat suppletie met glucosamine de afbraak van gewrichtsweefsel en de symptomen van artrose vermindert.

Lees verder
Gember

Gember extract bevat een complex mengsel van actieve stoffen. Het bevat honderden bestanddelen, waaronder gingerolen, shogaolen, bètacaroteen, capsaïcine.

Lees verder
Curcumine

Onze curcumine (in BCM-95®) is 's werelds meest bestudeerde curcumine en wordt tot 7x beter opgenomen dan gewone curcumine.

Lees verder
Bromelaïne

Bromelaïne ondersteunt het comfort van het bewegingsapparaat en het spierstelsel op cellulair niveau.

Lees verder
Boswelliazuren

Onze boswelliazuren (in 5-Loxin®) zijn een van 's werelds meest onderzochte ingrediënten voor de gezondheid van gewrichten.

Lees verder