Vrijer bewegen.
Daar hebben we wat voor.

Onze missie is simpel: mensen zich op hun best laten voelen doordat ze vrij en pijnvrij kunnen bewegen. Traditionele supplementen bevatten vaak te weinig actieve ingrediënten. Daarom maakten we er betere, boordevol met de beste ingrediënten.

Bestel hier
 
 

100%
natuurlijk

Gedreven
door wetenschap

Diepgaand
getest

Geen kleurstoffen of synthetische vulstoffen

Voor dagelijks gebruik.

Pezen, ligamenten, gewrichten en vermoeide spieren. Verwen ze dagelijks met onze producten.

Daily Cartilage

Daily Cartilage

€49,95

Daily Biofen

Daily Biofen

€49,95

Daily Tendon

Daily Tendon

€59,95

Wetenschap, eerst.

Bij Tyranos volgen we geen hypes of trends. We laten ons veel liever leiden door de wetenschap. Resultaat? De ontwikkeling van ronduit baanbrekende producten, op basis van innovatief en professioneel klinisch onderzoek. En daar pluk jij de vruchten van.

Ontdek onze producten

De beste ingrediënten.

Of je nu herstelt van een letsel of optimale fysieke prestaties wilt neerzetten: de ondersteuning van je lichaam moet van topkwaliteit zijn. Altijd. Daarom leggen we de lat hoger en werken we enkel met ‘het beste’: de beste producenten, de beste ingrediënten en de beste raadgevers.

Ontdek onze ingrediënten

Voor kraakbeenproblemen.

Daily Cartilage voedt en ondersteunt je gewrichten en kraakbeen — in plaats van enkel de pijn te verbergen. De nutriënten houden je kraakbeen gezond, flexibel en gesmeerd, terwijl ze op natuurlijke wijze ongemakken verminderen. Daily Cartilage is een heel complete oplossing voor kraakbeenproblemen.

Ontdek Daily Cartilage

Voor pees- en ligament-problemen.

Onze krachtige, vloeibare collageenshots Daily Tendon ondersteunen maximaal de pezen en ligamenten. Ze zijn ontwikkeld door toonaangevende artsen en wetenschappers om intensieve prestaties te behouden en het herstel van letsels te ondersteunen.

Ontdek Daily Tendon

De eerste bioNSAID®

Intens sporten, fysieke arbeid, een ongeval: gewrichten en spieren krijgen het vaak te verduren. Daily Biofen zorgt voor een optimale werking van spieren en gewrichten. Door de combinatie van 6 unieke ingrediënten en klinische studies is Daily Biofen het eerste geregistreerde bioNSAID supplement op de markt.

Ontdek Daily Biofen

Jouw gezondheid komt eerst. Punt.

Als het over jouw gezondheid gaat, leveren we geen half werk. Dat willen we niet en dat kunnen we ons ook niet veroorloven. Daarom gaan we 'all in'.

 1. 1

  Beste ingrediënten

  Zuiver, krachtig en klinisch bewezen. Onze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, zodat onze producten doeltreffend werken. En daar pluk jij de vruchten van.

 2. 2

  Krachtige resultaten

  Je hoeft je niet af te vragen: "Werkt dit echt?" Onze supplementen worden ondersteund door wetenschap en zijn ontworpen voor maximale resultaten.

 3. 3

  100% natuurlijk

  Alles wat je nodig hebt, en niets wat je niet nodig hebt. Onze supplementen zijn vrij van chemische coatings, vulstoffen en synthetische bindmiddelen.

English