Returning

Discover our returns

Retour policy

We houden het hier bij Tyranos graag eenvoudig, zodat u al onze producten binnen 14 dagen na ontvangst kunt retourneren voor een terugbetaling. Om in aanmerking te komen voor restitutie, moeten uw artikelen ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u ze heeft ontvangen.

Een artikel retourneren voor terugbetaling

1. E-mail ons op harmen@tyranos.eu om een ​​verzendlabel met korting aan te vragen.

2. U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten om uw artikel te retourneren. Verzendkosten worden niet gerestitueerd, tenzij het product defect is. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

3. Als u een artikel verzendt van meer dan $ 75, kunt u overwegen om een ​​traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Te late of ontbrekende restituties

Nadat je je bankrekening heeft gecontroleerd en je terugbetaling niet wordt weergegeven, raden we je aan contact op te nemen met je creditcardmaatschappijl. Het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel is gepost. Neem vervolgens contact op met je bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via harmen@tyranos.eu.