Tyranos Collagen: tips & tricks

Klaar om te starten met Tyranos Collagen?
Hieronder delen we enkele tips om een optimaal gebruik van je supplement te garanderen.

 

1. Voeg Tyranos Collagen niet toe aan warme dranken

Collageen toevoegen aan warme dranken (zoals thee of koffie) lijkt misschien een goede keuze, maar dat doe je beter niet! Bij hoge temperaturen valt collageen uit mekaar. Dit zal de gezondheidsvoordelen enorm verminderen, waardoor het nut van je collageen supplement een beetje verloren gaat. Je kan Tyranos Collagen wel mengen in een koud drankje of bij voedsel. Maar wij raden aan om het gewoon puur in te nemen en eventueel na te spoelen met een klein glas water.

 2. Wanneer neem ik mijn collageen supplement het best? 

Het moment van inname van een collageen supplement hangt af van de reden waarom je het gebruikt. 

Neem je collageen ter ondersteuning van pezen, ligamenten of kraakbeen? Dan kan je het best collageen innemen 1u voor lichte beweging of sporten. De bewegingen die je doet, zorgen voor een betere doorbloeding van de gewrichten, waardoor collageen peptiden deze makkelijker kunnen bereiken. Bovendien is bekend dat het vitamine C-gehalte in Tyranos Collagen de collageen synthese stimuleert, dus deze twee kunnen een geweldig duo vormen om te helpen bij het herstel van blessures. Indien je niet veel beweegt of sport, mag je het moment van inname vrij kiezen. 

Neem je collageen ter ondersteuning van de huid? Dan maakt het moment van inname niet veel uit. Een dagelijkse dosis van 1 ampule is voldoende en mag op elk moment van de dag ingenomen worden. 

3. Moet ik mijn collageen supplement elke dag nemen? 

Consistentie! Ja, je hebt ons gehoord. Het belangrijkste is dat je elke dag je collageen supplement neemt. Om de goede effecten van collageen te merken, is het belangrijk dat de collageen peptiden dagelijks hun werk kunnen doen. De 11 gram collageen peptiden in Tyranos Collagen worden elke dag volledig opgenomen in je lichaam, dus het is noodzakelijk om elke dag opnieuw je lichaam te ondersteunen met een nieuwe dosis. Enkel op deze manier zal je snel de positieve effecten van onze ultra-zuivere collageen merken. 

 

Heb je nog vragen bij het gebruik van Tyranos Collagen? 

Contacteer ons

Vaakgestelde vragen

Alle supplementen neem je best in bij de maaltijd. Op die manier worden de krachtige ingrediënten het beste opgenomen en zal je sneller resultaten voelen. Lees zeker ook de informatie op de verpakking van het supplement voor meer details.

Op de verpakking van de supplementen vermelden we telkens wanneer je ze het beste inneemt.

Op de verpakking van de supplementen vermelden we telkens hoe vaak je ze het beste inneemt. Voor sommige supplementen kan dit éénmaal per dag zijn, voor anderen is dit meerdere keren per dag.

Al onze supplementen zijn ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en kan je veilig combineren met andere medicatie.

Wegens de aanwezigheid van curcumine in sommige supplementen adviseren we wel om uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia te raadplegen.

Weet je niet zeker welk supplement het meest geschikt is voor jou? We helpen je graag hier verder.

Je kan ook altijd contact opnemen met je arts of therapeut en met hem overleggen welk supplement voor jou het beste is. Doe de quiz!

Tijdens het afrekenproces kan je de kortingscode ingeven. Je korting wordt dan automatisch in rekening gebracht.

Al onze supplementen zijn ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en kan je daarom gedurende lange tijd (meerdere maanden tot jaren) innemen.

De eerste resultaten van onze supplementen zijn te merken na 14 dagen inname. Daarna worden de resultaten krachtiger naarmate de inname langer wordt.

Daarom geven we geen staaltjes, omdat je met enkele capsules nog niet de gewenste resultaten zal bekomen.

Onze supplementen zijn ontwikkeld om op dagelijkse wijze ondersteuning te bieden aan pezen, ligamenten, kraakbeen en gewrichten. Je neemt ze daarom best dagelijks in, zodat de meest krachtige resultaten worden geboekt.