Testimonial: Jasper - Frederik

"Ik ben een echte actieveling, en ik ga geregeld naar het buitenland op avontuur. Ik fiets en loop graag en ben enorm bezig met mijn voeding. Helaas kreeg ook ik te maken met lichamelijke kwaaltjes. Zo kreeg ik last van plantar fasciitis, een ontsteking aan de onderkant van de voet.

Ik heb bij Tyranos nagevraagd welk supplement dit het best kon tegengaan. Ik ben vervolgens begonnen met de Tyranos Flex en merk het verschil zeker. Ik merk verlichting van pijn en naargelang de blessure zou het kunnen dat ik weer pijnvrij kan bewegen.

Behalve de Flex heb ik ook nog de Tyranos Active & Collagen besteld. Dit ter ondersteuning van mijn lichaam. Wat mij bevalt is de prijs-kwaliteit van de supplementen, de ingrediënten zijn van topkwaliteit! Ik heb deze producten al aan verschillende vrienden of collega’s aanbevolen, zeker voor de intensievere sporters onder hen."

 

Jasper - Frederik is een intensieve sporter. Hij gebruikt de supplementen van Tyranos om te herstellen van plantar fasciitis en zijn lichaam in topvorm te houden.
Verkoop Bespaar
Verkoop Bespaar

Het complete supplement met topingrediënten om je kraakbeen optimaal te ondersteunen.*

Verkoop Bespaar
Verkoop Bespaar

Het hoogst gedoseerde collageen supplement op de markt.